AkU DaPaT SuRaT

assalamualaikum u all..........

msti u all nk thu kn aku dpt surat pea..ce cite ce cite haha kasi suspen skit jgn mare yew sje2 gurau2 d pagi hari hehehe... ok lah aku kasi thu kt u all k...smalam aku balik umh mak aku ckap de surat tuk aku...pas2 aku bt x thu jew...yolh igtkan surat cinta drpda astro kew apa kew xde keje lain r 2 msti nk mntk bayar kn hihii....upanye tidak..siap pos laju lagi..terkejut jgak aku...sape baik hati bagi surat kt aku kn...bismillahirahmanirahim....slow2 aku bukak...


Time aku nk bukak 2 mak aku bgi thu surat drpda AIM...aku cm x caye jew..bkn pea u all dh lme dh aku apply keje kt c2 tp x pnah dpt pun..last2 btol lh u all aku dpt surat interview drp AIM...sukanye hati aku..rse cm bersyukur sgt2 x ksah lh dpt ke x kn jawatan tu yg pnting aku dpt jgak aku mrasa interview hehe..ops lpe lak aku nk kasi thu aku dpt interview utk jawatan Pmbntu Amanah Iktiar....aku kna dtg interview 19/4/2011 nim..so aku kna apply cuti awal2 lah kn..x sgka akhirnya aku dpat gak interview x sia2 aku apply 2 kali...dlu apply ngn kawan aku..die jew yg dpt keje rezeki die kn..nk bt cm mne..so aku rehda jew..huhu...skrg ni die di tugaskan dkt JOHOR..


U all tlg doakn tuk aku k...harap2 aku dpt keje nim...nk jgak  keje jauh hahaha xde lh aku sje nk rse cm ne duk d negeri org skali skala time masih single ni kn boleh aku belajar berdikari tol tak...biar aku rase ssah sikit..ni tak asyik duk bawah ketiak mak jew kn haha...cm ne nk berdikari kn??



jg lpe tau tau doa tuk aku hehehe...muka x malu aku nim...ermm ada aku kesah bwekkk....k lah aku cau dlu salam semua hrap2 hari nim semua dlam keadaan cerian n happy sokmo muaxxx cayook!!!!!

ZZZZzzzzZZ...layan jew..wssalam





No comments: