My BeSt FrEiNd!!!!!!!!!!

Hai semua

korang nk thu dop sape best friend aku????? hehehe kalo korang nk thu tgk lam pic ler...aku pun xthu cm ne leh jadi best frend ngn die sampai owg laen leh kte aku ngn die kapel hohoho. mybe aku ngn die rapat sgt kot cm adik bradik. Fmly aku pun x mrh jew lau aku kuar ngn die. dengan muka slmber die ambik aku kt umah. lau laki len bertuah ler mak aku nk kasi. best frend kte kn hehehe kalo aku ssah die owg first yang aku cari. aku selesa kwn ngn die tp aku x thu lh die cm ne kn huhuhuhu. entah2 die lngsung x aggap aku ni best frend mybe musuh lam selimut kot hehehe. mne thu kn hati owg..wait n c je lh ....





Urmmmm harap2 hbgan ktaowg kekal. ye lh ssah nkl cari kwn baek ni. kwn time snang rmailh tp kwn time ssah lngsung xde..bab kte owg kwn biar seribu kasih biar 1 jeng jeng....korang leh bayang x cm ne kalo aku kwin ngn die hahahaha aku x leh nk bayang alamknya x tdo mlm r aku, psing jew tgk mka die msti hahahahahhaha aku ska smpai pg...x kew lawok kwin ngn best friend op hehehe... duk haha sokmo xdop anak lh aku huhhuhuhu..tp kn ni semua keje tuhan kita hnya mapu merancang tuhan yng menetukannya x g2 kwn hehehe k lah aku stop dlu lau de cte menarik aku kogsi ngn korang semua oklh papai mis u all

sekian....

2 comments:

rafizie said...

from gie :
hak3...........
nakal2...
aku pn nggap mu best prend aku 4 rever n ever.. hohoho...
time susah same... time senang aku2 mg2.. hak3... juz kdding... kih3...
pe2 pn... aku sayang mu damm much..
hohoho

SeNyUM S0kmO...GaNu KiTe said...

eja said :

hehehe jpe gop blog aku...
mg kwin jgn lpe jmput aku lop
hahahaha
siapakah geranganya????
aku sayannnnnnnnnggggggggg kamoooo!!!!!!!!