BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamulaikum u all n happy always!!!  ^_^

 
yahooooooooooo ya beda bedu...abg ben bt segmen lg *yes i like*...hrp2 aku yg prtama na haha *gila kentang tol*...aku nk join segmen nim coz bleh tmbah ilmu n ejust yg mne tak berkenan di hati x g2 u all *mybe lah* so sape nk join meh ler klik SINI
join jgn x join nti lu lugi ma ahak!!! 

p/s : bersiap sedia ler kena kritik nanti so eja ganu terima lh kenyataan hoke!!! haha

ZzzZzzzz,,,,layan jeww,,wssalammm 



63 comments:

Nadya O'Conner said...

nad xdak masalah masuk blog ni...tapi nad cuma nak cakap..kalau nak letak lagu tu...letak lah yang boleh pause yer..sory if nad tegur..:)
tapi tu lah tujuan abg ben wat segmen ni...;)

ツ miss nadya punyer blog ツ

u.m.i.e said...

penuh warna warni :)
tapi lambat sikit lah nak load ..huhu

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

kiut , ada katun2 . tp lmbt ckit nk loading laa mayb berat ngan katun2 tuh kot . heheh .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

cik Ida said...

suke blog ni.. tapi kalau boleh buang word verfication tu ye dear..

love and hugs.. no.76

munirah said...

blog ni lmbt nak loading... and lagi best kalau music tu boleh pause :)

Princess Feyqa said...

salam dtg cni :)

blog ni nice comel even simple :) loading pun xslow sgt la.. huhu.

So,jemput kritik sye pulak.. :)

Sembang2 wif Yuyue said...

saya pown owg ganu gop..ehehe..nice blog,nice entry..tuan blog pown nice!!..ehehe..

yuyue datang kritik and follow cinie..der mase meh follow and kritik blog yuyue ea..

no.41 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

Cik NY said...

blog ni simple n nice..... bru singgah sini nak kritik....
x de ape nak kritik smuanye ok...
jemput kritik blog Cik NY(17)....
x lpe ntuk follow kmu skali......

Cik Ezy said...

word verification 2 xpyh la kot..
widget jam 2 pon xpyh kot..
=)

meh kritik saye pulak..
no. 92

shopping2u said...

1.word verification xyah kot
2. muzik mungkin xperlu lau nk sila letak yg leh pause coz xsmua org nk dgr..
3. kurangkan gambar coz leh beratkan blog.. (buat page khas tuk gambar je)

ikhlas ni... ha, :)

but eerything is ok.. lik eyour blog

no 19 : http://www.my-shopping2u.com/

syarifahsidrus said...

cantek blog..tapi kalau header tu center lagi chumel kot :)

nice blog tade pape da..

oh, satu lagi..word verification tu maybe tak perlu kot..weee~~

sekadar pendapat #103 :)

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeeeeeeeee..hehe blog nie oke cuma buang lagu atau letak yg blh pause, lagi satu awk minat anime ke? sbb background anime :D hehe dan juga buang word verification eyh :)

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Eja GaNu said...

Nadya O'Conner ~thankss coz bg kritikan..

QaRr JaliL said...

takde tunggu lambat..
bgus2 :)
hidup purple!

Eja GaNu said...

u.m.i.e ~ ala lmbat loding kew..ni msti kes berat widget kn huhu

Eja GaNu said...

c u m u h a m a ~ nmpk gayenye kena buang kartun2 tu coz berat hihihi

Eja GaNu said...

cik Ida ~ thankss dear...tp nk tnye nim gape word vefication...

Nurulhuda said...

Hi , happy to drop by 142 :)
Blog ni comel dengan background anime tu :D
Nice!

Eja GaNu said...

munirah ~ 2 pasal kena carik lagu yg boleh pause lak huhu

Eja GaNu said...

Princess Feyqa ~ thankss nnti eja terjah kamo hik hik

Eja GaNu said...

Sembang2 wif Yuyue ~ na nan ganu kite haha...nti eja terjah blog kamo yew..pape pun thankss sma kamo ahakk

Eja GaNu said...

Cik NY ~ hehe owg lain dh tlg kritik heheh thanksss

Eja GaNu said...

Cik Ezy ~ aik word vefication lg nim msti kes berat kn2...kna buang jgak cm ne pun ahakk...jam kartun tu kna buang kew???

Eja GaNu said...

shopping2u ~ byk kn kna ejust cm ni lh budak bawu blajar haha..pape pun thnkss

Eja GaNu said...

syarifahsidrus ~ header tu owg yg tlg bt kn free lg...xpndai nk ejust hehe

Eja GaNu said...

Alya Esprézzo ~ x thu lh mnat kew x sdar2 dh de yg tu haha

Eja GaNu said...

QaRr JaliL ~ ye kew xde lmbat..owg lain ckp lmbat haha..owh mnat purple erkkk??me to purple n pink haha

Eja GaNu said...

Nurulhuda ~ thanksss dearrr

solomolo said...

loading > laju...
susun atur > bolela...
font > menarik
warna > sedang mata memandang...
lagu > bolela...
word verification > tak perlu kot...

172...

Eja GaNu said...

solomolo ~ dh buang pun word vefication hehe

Q :) said...

dulu sy pun gune muzik tu tapi ramai yg suro ltk muzik yg boleh pause :)
kalo nk tukar bole click dkt blog sy yg bwh sekali tu :)
nice and simple blog
contents pun tersusun :)

NO 148

- sedia menerima kritikan awak pulak:)

Adam Narzuan said...

Blog yang menarik , simple dan kemas...

Like...Kritik Adam plak yer...

No 12..

mieya atiera said...

background smart..
mieya suka :)

Eja GaNu said...

Q :) ~ thankss sdi kritik..nnti eja terjah blog Q kp

Eja GaNu said...

Adam Narzuan ~ thankss dear ahakk

Eja GaNu said...

mieya atiera~ thankss yunkk n follow awak hehe

zety madu said...

DR:143
nway blog kemas cantik..dan purple cantik..
xyah nak kriti sebab dah okei sgt..

my site:
http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

normala_ali said...

mcm berat sikit nk load...
tp warna ok.. heheh.... :)
no 104..

Tehuzz said...

err, nk loading lame sket la. erm, pastu lagu tu boleh pasang tp biar yg boleh pause atau off autoplay? chill okeh. :)

no. 124

Eja GaNu said...

zety madu ~ ok kew hahaha biar tol x caye nim pape pun thankss yunkk

Eja GaNu said...

normala_ali ~ ye lh rmai owg ckp cm tu huhuhu

Eja GaNu said...

Tehuzz ~ nk cari yg bleh pause gak nim xpun buang terus jelah hehe

Nur Syahida said...

NO 182 singgah

nice blog

CiK EmMa said...

comey dan cute.. cuma kurangkan widget2 yg tak penting.. :)
follow skali :)

no 74

www.cik-emma.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

nice blog... lagu x blh pause...

Mrs. Farhan said...

Blog cantek. Tapi kalau boleh, letak la lagu yg boleh di pause. HEheheh.

Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

Nur Edrina said...

hye sis ! ^^ pendapat Fina ::
- blog nie oke je ^^
- header cantik . sis cari tutorial yang buat header bg jadi center, oke ? nampak lagi comey nanti :)
- song player tu, letak yang boleh pause lebih baik :)

meyh komen blog Fina plak ..
NO. 66~ (^^,)
http://edrina-dafinites94.blogspot.com

^^eKaTiKaH^^ said...

Hye..singgah dari segmen abg ben...^^
*mesti tuan rumah nie minat kartun an??..hehe..cute header...bdw, kalau blh letak lagu yg blh pause..bkn apew..takut org lain tak suke lagi nie..kalau letak button pause blh pause pade spe yg tk suke..
soe yew..panjang pulak..hehe

No 57 :)

NINI said...

nak komen banyak2....boleh ? hope tak kecik ati n marah k....rasanya tak perlu letak gambar kamu banyak2 kat sidebar kot...hehe...tamo cakap sebab nanti panjang lak kita bebel kat sini...awak leh cek kat google k, ramai yang dah pernah wat entry bout dat....pastu rasanya lagi tak perlu kot jam n kalendar tu....

kalau kecik ati maafkan saya ya...=D

Wahida said...

Hai, hai orang Ganu ite! Blog anda simple dan kemas, tak terlalu padat, tapi agak panjang dan readers terpaksa scroll sampai ke bawah. Lagi bagus kalau awak letak popular posts dekat bahagian atas blog. Senang visitors nak click nanti :D. Saya No. 68 :D

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 70%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik cuma nak komen..
gambo2 kat sidebar tu, elok letak dalam widget sembunyi..
dan lagu..elok yang boleh pause.lain2 ok ;)


No.47

link blog pakcik :

accidental-rt.blogspot.com

mas saari said...

kurangkan sikit widget, nanti blog lambat loading...

dari no. 191

nora amila ghazali said...

salam..
blog nie berat la... apa kata jangan masukkan banyak gambar.. gambar tue buat blog kita berat.. purple!! i like!!! yang lain ok jer...
kepp it up..

kritikan ikhlas dari nora..
no 82.. jom kritik nora balik..

Cik Purple said...

blog anda sgt kemas dan cumil..:D

iklas dr No 79..:D

miss Sushi ♥♥ said...

no 38 datang melaporkan diri!

awak, blog awak lambat loading lah.Try reduce some widget keyh.:)

ikhlas dr hati selepas drop by.:)
*kritik blog Dayah juga ^jika rajin.(:^*

cik ungu said...

eh2,geng cik ungu ni..purple ye..suka2..
comel je blog ni..cuma kan..
cik ungu rasa widget jam kt bwh tu xpyh la...walaupun kecik je..tp itu antra penyumbang blog kita berat tau..sekadar bg kritikan..:)
btw,selamat berblogging..:)
no rumah cik ungu:107
silalah melawat ye..terima kasih..:)

gadis melayu said...

salam..
blog purple.. i like.. heeeee~ tp klu boleh bwat scroll bloglist.. xdela nampak panjang sangat.. kalau tak tau camner search jer kat google.. ramai blogger buat tutorial scroll bloglist.. sekadar cadangan..^_^

atia 109.. jom kritik blog atia pulak..n_n

Bahijah~ said...

belog chantek..
wane feberet sy gak..pepel..:))

aku_NAPiE said...

cm berat jer loading...apa masalah ek..hiihi....

keep it up!

abdullah gazali said...

blog okey. simple \

kritik balik yea
no 245

mizz_aainaa said...
This comment has been removed by the author.
mizz_aainaa said...

bloglist yg kat bwah neh.. apakata boh kat sidebar..

apapon.. blog yg simple dan menarik.. ;)

~203

afiqazizan said...

blog yang simple dan nice.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html