Salam PerkeNalaN Buat MIRAH

Assalamualaikum u all.......


horeyyyyyy mlm nim aku dpt kawan bawu...name die MIRAH *jgn jeles hoke*...yg bestnye aku yg jd yg ke 100 follower die hahaha sukanye haku...td tgh duk syok2 terjah blog die aku trus aku follow n tggalkan jejak...last2 dpt feback dri die...upanya2 die pun tgh sama2 duk terjah blog haku mybe we all ada aura kot...*sila jgn tnye aku aura apa ok*...

tp aku terharu sgt coz die siap bt n3 lg tuk aku....nk thu klik SINI .so aku pew lg terharu pnya pasal trus mai idea nk bt n3 tuk die...yo lh bkan snang owg nk bt n3 tuk kita kn2 *igt ko artis nk bt n3 tuk ko*..hrap2 we all akan trus berkwan n sama2 duk intai blog masing hik hik...*aku intai die n die intai aku cm tu lh mksd aku*

so kpada MIRAH salam bt perkenalan bt kamo...hrp2 lpas kuar n3 nim makin ramai yg akan follow kamo...insyaallah!!!!! pape pun eja ganu cayunk kamo ketat2 *tiba2  mai cayunk hik hik*   ^_^

p/s : to all my follower, eja ganu pun cayunk u all ketat2..muaaxxxxx!!!!....tp jgn lpe erk follow kawan bawu eja ganu *MIRAH*..*ada hati nk promote owg blog sndri pun nyawa2 ikan hehehe*


5 comments:

isyam mirah said...

aduss..ad gk n3 utk sy..
hikhikhik...

tharu3..

tQ sbb follow n wt entry ni..

suwit ny rase..**ttbe lak kn.. :)

kwn smpai mati :)

Khairil said...

tak mengapa saling bantu membantu antara satu sama lain...blog is for those who caring and sharing...

Eja GaNu said...

isyam mirah ~ ada lh khas tuk kamo hik hik...yup kwn smpai mati ahakk

Eja GaNu said...

Khairil ~ yup btol2..stuju ngn anda hi hi

Agus Suprianto said...

Nice share... good night and good luck for you and you blog