ABAH ,JASAMU ABADI DI HATI INI

Assalamualaikum u all...


lpas solat mgrib cepat2 aku buka lappy..bkn pew u all sekarang nim aku duk berebut lappy ngn adik2 aku...huhuhu sedih bngat...almklum lh lappy de 1 jew..2 pun aku beli time stdy dlu..ops cite sal lappy lak..aku nk cite sal nim..SEGMEN KHAS HARI BAPA yang di anjurkan olehhhhh??? sape lg ahakkk of course lh abg ben ku syg haha *kn xpasal2 kna lempang ngn wife abg ben* xpew2 abg ben x bca kot blog aku nim apatah lg wife die hehe so contro cute lh sikit ahakkk...

harap2 abg ben x kn berhenti bt segmen cam gini..bkn pew aku suka join segmen2 nim x kira lh sape2 yg bt pun *gila segmen hoke* k lh berbalik pd tjuk n3 kita pd mlm ini..taraaaa...

selamat hari bapa tuk abah tersyang...kalo u all nk thu nim abah tiri aku sebnarnya tp aku dh aggap cm ayah kndung dah coz die yg jga aku n adik2 xubah cm anak kndung sdri n abah byak berkorban tuk aku n adik2..aku bangga dpt abah cm DIA!!!! kalo u all nk knal abah aku klik sini..

 walaupun abah x baca blog aku nim..aku ttap jgak nk wish father day tuk abah...n aku de smpan niat dalam hati nk hntar abah p haji..x pun dpt p umrah pun dh kira brsyukur...harap2 apa yg aku inginkn tercapai serta dpt mmbalas budi abah aku,,semoga allah permudahkan segala urusan aku!!! amin..

k lh kalo u all nk join klik sini...cpt2 tau segmen nim hbis kul 10 mlm ini..

zzZZzzz..layan jew..wssalamm

12 comments:

cucu umie said...

selamat hari bapa yer..

lepas nie jgn berebut2..kongsi lol..hehehe

p/s: ayie follow blog nie

Lulu Caldina said...

lulu datang baca kisah kamu..

SoLy SoLicious said...

singgah dr segmen abg ben..
dtg bace kisah ayah kamu :)
bapak tiri pun bapak jugak kan..heee

anismelon said...

singgah sini..kasihnya ibu membawa ke syurga..kasihnya bapa membawa bahagia..:)

pRiNCe said...

prince dtg membaca kisah ayah awk..:)
selamat hari bapa...
lau prince nak bagi rm50 awk nak x?

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Amni said...

hi dear,
rasanya abang ben baca kot.. hiks.. dia siap pilih lagi man satu entri paling menarik untuk di promote.. hiks...

Eja GaNu said...

cucu umie ~ dh kongsi ttap nk berebut gak ahakk..eja dh follow blog kamo..thankss sdi singgah

Eja GaNu said...

Lulu Caldina ~ thansskk sdi singgah..nnti eja singgah blog kamo k..^_^

Eja GaNu said...

SoLy SoLicious ~ tu pasal dh anggap cm bapak kndung dh huhu

Eja GaNu said...

anismelon ~ btol2 eja sokong ngn kata2 kamo hihi

Eja GaNu said...

pRiNCe ~ thankss sdi singgah...berminat jgak nim nk join contest prince...tggu eja hoke hehe

Eja GaNu said...

Amni ~ hah abg ben baca kew,,arghhh sudah x thu xthu ahakkkk