"BLOG DAN AKU"

Assalamulaikum u all

Segmen terbaru dari Mak Dara ( skripper terkenal )



1) Apa nama blog anda : 
RaHsIa HaTiKu
 
2) Kenapa anda memilih nama itu :
Coz xde rahsia di antara kita ahakkk

3) Tema warna blog anda : 
pink n purple..i like thiss :)
 
4) Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog: 
x tentu jgak la tgk keadaan cm mne biasanya 3 @ 4 cm tu
 
5) Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda : 
semua ada ler yg penting liku2 kehidupan yg eja ganu lalui, pastu gila segmen kui kui ,isu semasa,n anything yg mnarik di hati 
 
6) Kenangan manis/pahit selama anda berblog : 
manis ~ follower makin meningkat hehehe, 
pahit ~ wlaupun follower makin meningkat tp xde owg singgah n tinggal kn jejak pun..mybe n3 x best kot huhu =(((( 
 
7) Blogger Idola (kalau ada) :
Ceera, Mak Dara, Ben Ashaari, ermm kalo boleh sume lh..
 
8) Target follower untuk blog anda :
ermm xthu ler nk ckp mybe sebanyak bintang di langit pewittttt!!!!!
 
9) Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda: 
komen n info blog tu pun kalo de owg singgah ler

10) kata kata ucapan untuk Blog anda: 
hrap2 blog RaHsIa HaTiKu nim makin berkembang mcm blog owg lain, rmai peminat ahakk *idop ler mcm artis hoke*....yg paling penting owg lain x jemu2 mai singgah sini 
 
^______________^
 
HARAP2 MAK DARA TERIMA JWAPAN EJA...IKLAS DRI HATI AHAKKK

5 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh terima kasih kerana sudi join segmen mak ni.. uikkk nama mak pun aderrrr.. patut le asyik tersenyum aje mak dari pagi tadi hehehehehe... mak suka kaler purple kat blog ni.. mmg nice sangat... =)

Eja GaNu said...

ahakkk thu xpe suka sgt2...hrap2 sukses yew dlm pe jua keadaan

NuSaNa NoSa 91 said...

emmm.. sape mak dara ni ye?? nk gi terjah jap.. =.=

Eja GaNu said...

haha terjah jgn dop terjah hoke

yasmine danny said...

wahaha... suke statement purple tu I Like... btw, I LiKe PurpLe Too~~~ =D