Perangai Buruk lh sgt2

Assalamualaikum u all..........



jam dh menunjukkan 2.48 a.m *ceh skema jew ayat aku haha* tp mata aku blom ngtk lg...xthu lh npe puncanye?? terlebih tido kot huhuhu...2 3 hri nim aku rse cm stress sgt2 mybe bulan tengah mengambang x g2 u all...aku nim x thu lh nk ckp tiap2 bulan mcm nim.. tnda2 yg ketara sgt kt dlm diri aku nim mood hilang entah ke mana suka2 hati nk marah owg, sakit pinggang, lenguh kaki & tngan n yg paling aku mncik skali skit perut a.k.a segugut...

aku rse sakit perut tu kn mcm nk beranak jew *ek ele mcm aku nim prnah beranak kn* cius aku ckap kena duk baring jew ats katil ...bla jlan jew terbongkok2 mcm nenek tua huhu...pas 2 kn jenis aku nim plak mmang payah nk mkn ubt lebih2 lg ubat segugut..coz aku tkut nk mkn dgr2 cite payah nk dpt ank hahaha aku tkuttttttt..aku nk baby!!!..aku dgr cerita tu drpda mne pun aku x thu..yg pstinye smpai skrg aku xmkn ubat segugut..

tp kn mak aku mmang prasan lh kalo bulan tengah mengambang....lebih2 lg kalo aku balik keje trus mndi2 n lepak lam bilik sowg2 xtrun mkn n x tgk tv trus kunci pntu bilik pastu tido...lg lah mak aku prasan...adik2 aku pun x berani kacau aku coz dorang thu mood aku x bbrape baik time tu...cian adik2 aku kn huhu ,,u all pelik x  ngn prangai aku yg buruk nim..aku pun nk thu,  u all pun mcm ni gak kew..???

tp yg aku trkilan sgt2 smpaikan de owg lain trasa ngn aku...ye lh xde mood hbis smua owg aku nk marah semua bnda x kena..mcm ex bf aku dlu time die col ckp leklok aku plak mrah2 die mcm ada bnda yg aku xpuas hti...pdahal xde pe pun sje aku lpas geram dkat die smpaikan tiap kali aku nk marah msti die ckp *ni nk mrah2 xde mood msti bulan tgh mengambag kn* trus aku nk tergelak ye lh bulan x mgambang pun die bleh ckp bulan tgh mengambang padahal aku nimm mmag nk marah die pun hahaha...so x jd ler aku nk majuk..aku x sngka plak yg die dh sebati ngn perangai aku..tp nk wt cm ne kn dh xde jdoh huhuhuu...

mybe lpas nim entah ada ke tdak owg laki seperti die yg sdi memahami diri aku nim...npk gayanye tiap2 bulan ler aku duk berperang kn kalo jmpe yg tak memahami.. hahaha

p/s : hrap2 lpas nim jgn ada yg tkut plak nk kwn ngn aku...stkat nim aku blom mkn owg lg haha\\\\

ZzzZzzzz,,,,layan jeww,,wssalammm 
 



4 comments:

suha said...

hehehe perkara biasa (^_^)

Eja GaNu said...

prkara biasa bg prempuan kn2 haha

waN Mohd Salim said...

hayyyyyyy asik citer pakweeeeeeeee jerk

Eja GaNu said...

haha sje jew tu bt gempak ^_^