[ Contest # 2 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


Assalamualaikum u all...

join lg ahakk..untuk pegetahuan u all...aku bkn saje2 nk bt byk n3 sdngkan aku join contest yg sama hoke tp di atas permintaan tuah tanah kedaun ni ha cik prince serta termasuk lam syrat contest..nk join sila ler ikut perintah hoke..kalo x cian plak cik prince nk settel sume nim...x caye meh tgk kt bawah
 
announcement!!!!
bagi sesiapa yang ingin join lebih dari satu kategori...sila buat entry berlainan bagi setiap kategori..
penganjur sudah pening jika dalam satu entry ada banyak kategori..bagi yang telah siapkan entry tak mengapa..bagi yang baru nak buat,sila buat satu entry bagi setiap kategori..jika tidak aku akan pilih kategori yang terbaik sahaja dari entry korang tu untuk aku masukkan dalam list
contoh :
entry pertama : [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
entry kedua : [ Contest  # 2 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
entry ketiga :  [ Contest  # 3 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
entry keempat :  [ Contest  # 4 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

dh tgk??? mehler kita straight to the point..
kategori yg ke??
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan
 

time nim aku drjah 6 so umo aku 12 thun lh kn hehe..time sek ren aku aktif sukan..mnat sgt2 ermm aku main bola baling we all main smpai peringkat negeri jew huhu..2 pun dpt naib johan jew kalo x caye tgk gmbr haha..*windu sgt time nim =(((*

 gmbr ni time aku ambik pmr..hbis jew PMR ckgu klas aku de bt lwatan kt melaka..ni lh antara geng2 aku time sek dlu brlajar sma2 rmai lg tp xde gmbr lh plak 2 pun just 3 thun jew lh aku sama ngn dorang coz aku tukar sek..mak aku ajak aku duk kt bdar..tut2 aku trputus kwn.jdilh jejak kasih..untung de FB terjumpa dorang lam fb plak tp syg hbungan aku ngn dorang x rapat cm dlu..=((((  *asyik sedih jew*

 seee???? aku still kurus lg time nim!!!! rmai peminat plak tu haha sila jgn percaya hoke sje bt2 gimik>>>ermmm bila gaknye aku leh kurus cm ni kn2 ^_^


ni time aku nk ambik spm..sjak tukar sekolah aku jd baik lh plak haha x pnah ponteng sek dgr ckp ckgu coz aku xde kwn nk ajak ponteng hahaha kalo x caye tgk aku pakai baju kaler apa...baju pengawas tu beb...AWAS kamo ahakkkk

 
time nim lak aku dh hbis spm..so sblum nk berpisah wajib ambil gmbr dlu nk bt kenagan2 kn...gmbr sekali ngn budak laki aku x thu cmpak kt mne hehe...tp kn u all kwn sek aku nim dh rmai jd isteri n ibu2..tgal aku 2 3 org jew yg blom di sunting bunga di taman ahakkk...ermmm agak2nye bila time aku erkk??? ^_^ 
 
 nk join klik CIK PRINCE

1 comment:

ame elms ! said...

hey there .

nice pictures yaw . wish you all the best and good luck ! :D

ohh take care and have a great day ahead ya . :)