Segmen Jom Usha Blogger Baru

Assalamualaikum u all...


mlm ni nak join segmen mat hencik umarfaruq. siapakah dia aku pun xknal..aku bwu knal mlm ni ok..trus join segmen dia...xpe kn2..Dia kata blogger baru boleh join. setahu aku lah aku masih bawu lg..kalo u all aku x thu ler tp mnurut stement mat hencik Umar , asalkan ada perkataan 'baru', u all boleh join.. so!!! *LU PIKIR LAH SENDRI* Hee~

Nak join? Klik banner tu..

25 Random mengenai aku??? jom kita terjah
 
 *Hasliza hashim a.k.a eja ganu*
*berumur 23 tahun dh tua tp x kawin2 lg*
*berasal dri kole ganu*
*anak yg prtama drpda 5 org adik bradik*
*seorang gadis yg gemar kaler purple & pink*
*kuat berangan tp bkn mcm angan2 mat jenin*
* Sangat Setia dan pemurah*
*mudah memaafkan kesilapan orang*
*tidak suka berdendam*
* Sangat aktif dlm pemainan & Pergaulan*
* Sikap Kurang Sabar a.k.a Teregesa2*
* Bercita - cita tinggi*
* Seronok bila didampingi*
* Suka bercampur dengan orang a.k.a mesra alam*
* Suka dipuji, diberi perhatian & di belai*
*belom ada boyfriend*
*suka baby kalo boleh nk baby kembar yg cute mcm aku ^_^*
* Sangat Jujur dan amanah*
* Tidak Pandai berpura2*
* Perangai yang berubah2*
* Tidak ego*
* Benci pada kongkongan*
* Suka Berlawak tp xde peluang nk masuk maharaja lawak*
* Pandai buat lawak & berfikiran logik*
*dan yang paling penting HaPpY SokMo* 
 
ermm rsenye dh ckup 25..kalo x caye kira sdnri ok haha...*jgn mare nnti kn jual* so u all pe lg meh ler join.xyah ler nk sgan2 malu2 ok..bt mcm aku nim ha..main hentam jew..pdahal x di jemput pun haha.lu sangsi lu lugi ma.. terbuka hati nk join sila klik sini

zZzzzzZz...layan jew..wssalam
 








 

9 comments:

ezmaluddin said...

hey there...nice to know u

adib syazwan said...

okeyh..anda diterima masuk kerja setelah dilihat dari butiran peribadi yang telah anda kemukakan..sila hadir ke tempat kerja mulai hari esok..terima kasih..=P

Pembawa_Wacana said...

rajin-rajin la join segmen....:)

isyam mirah said...

hihihi..

kite bru je jln3 kt sni..tgk3 awk follow kite..hihii..

may b masing3 jln at da same time kn..hihihi...

follow juge :)

Eja GaNu said...

ezmaluddin ~ salam perkenalan bt kamo ^_^

Eja GaNu said...

adib syazwan ~ beres bos..kasi thu lokasi n bsok sy lapor diri ahak!!!

Eja GaNu said...

Pembawa_Wacana ~ hantu segmen nim hehehe

Eja GaNu said...

isyam mirah ~ dh lpe erk...ala kita kn ada aura hik hik..sma2 follow ler..salam perkenalan bt kamo

.dearmahera. said...

hye! baru juge dr blog umar :)
follow ya. http://maheraruslan.blogspot.com

suke pink jugak.