GaRa2 aku Join SegMen *BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU*

Assalamulaikum u all...............

fuhh!!! fenat lh hri nim aku bawu smpai umah coz hri nim aku balik kampung *dungun* semata2 nk ambil tok a.k.a nenek..aku balik ngn adik aku jew..so aku ler yg kna drive huhu..adik aku plak xde lesen..pasal balik kmpung tu nnti lh aku cerita kt n3 lain...yg pastinya hari nim aku nk bt n3 panas g2!!! sekali ngn n3 penhargaan bt MaMat HenSem nim...

so nk jdikan cerita lpas aku join segmen tu byak giler blog aku kna kritik...smpaikan aku nim jdi x tentu arah *haha pdan muka ko eja ganu*..puas aku pk cm mne aku nk ejust blog aku..salah satu dorang kritik blog aku NI HA!!!!!!...smpaikn aku terjah smua owg semata2 nk tnye pasal nim...adakah patut hahaha..antaranye Pinky Momma, PS & yang2 lain.

tp yg paling dasyat kn hahaha boleh plak aku mntak tolong ngn PS swuh die godek2 blog aku n ejust mne2 yg patut..dgn muka slmber hoke!!! nsib baik ler PS sudi kalo tak malu besar haku huhuhuhu..baik hati tol kn PS nim *bertuah sape dpt pkwe cm ni hahaha*...so aku tggu punya lh tggu smpai pkul brapa erk??? smta2 nk tgk die ejust blog haku..tp xde huhu kecewa den =(((((



ni lh PS a.k.a Penulis Senja ...

so smpai jew umh td trus aku bkak blog *msti u all tau kn sbb apa*...bukak punya lh bukak OMG!!!!!! alahaiiiii tomeynye so sweet *mcm tuan punya kn hahaha*...dlm hati blog aku kew nim..npe lain sgt?? byk tol perubahan dh ler time nk bukak xberat cm dlu..cm ne ps godek pun aku x thu...tp kn u all ps nim cm thu2 jew cita rasa hati aku siap bt n3 lg tuk aku klik sini...pndai die kn pdahal bawu 3 bulan dia selami dunia blog...so to ps aku nk ucap time kasih byak2...hnya allah jew yg dpt mmbalasnye kebaikan kamo...tp kalo kamo nk upah pun leh gak email jew tau..selagi kita mmpu kita akn bg kt kamo...hehehe...

so sape2 yg rse blog die tu brat sila2 lah terjah PS kot2 die terbuka hati nk nolong kamo doa2 lh yew opsss!!! try tnye dlu free kew tak..haha

ZzzZzzzz,,,,layan jeww,,wssalammm 













2 comments:

waN Mohd Salim said...

rileks .. dalam dunia blogging memang patut saling tolong menolong .. happy blogging makcik ..

Eja GaNu said...

so happy dgn rumah bawu..welcome home hihihi