miss him!!!!!!!!!!!!!!


Assalamulaikum u all...



alahaiiiii rindu nye kt blog aku nim.dh lme aku x update blog aku ni mcm2 alasan aku bg kt u all kn... msti u all dh jemu tgk blog aku kn2!!!!.*plzzzzzzzz jgn jemu huhu*...tp kn dlu aku pnah bg thu u all kn yg aku dh anggap blog aku nim cm pakwe aku dh...d sini ler tmpat aku luahkan prsaan tmpat aku bermanja n mcm2 ler...tnpa blog sepi lh hidup aku nim...tp skrag nim aku dh abaikan die...aku dh lpe kt die..lngsung xde msa tuk die...dh lme x mnje2 ngn blog...x udpate blog...rse cm brsalah sgt...pdahal dlu time aku de mlsalah dengan blog lah aku luahkan prasaan...huhuhu.

mybe blog aku nim dh rmai owg thu kot...so nk cite yg privacy ssah ler ckit..malu hehehe...slama ni kwn di alam maya jew yg baca blog aku tp skrg nim kwn yg slalu jumpa lh plak baca blog aku so aku segan skit ler nk luahkan prsaan aku lam blog ni hehehe..kalo u all nk thu aku nim berjiwa kacau...wlaupun aku ni sntiasa happy sokmo tapi kemaluan tu ada dlm dri aku hoke...hahaha...=_=

yg aku fedup sgt...tgh aku syok2 plak tu hati aku berbunga2 nk bermnja2 ngn blog... laptop aku plop bt mslah...potong stim tol lh...pndai sgguh ler laptop aku nim tba2 jew screen laptop aku jd putih...pe msalah aku x thu..mybe kna format kot....plak tu cm thu2 time mne nk rosak....time nk dkt raya ni lh jgak die masuk icu...duit lg kn..alahaiii duit duit duit....knapa smua benda memerlukan duit...kn bgus kalo xyah pkai duit hehe *jgn ko mimpi eja ganu eaaa*

so trpksa ler aku bt2 muka sedih nk pinjam laptop kwn aku...hehehe *nk bt n3 punya psal* nsb baik ler die nim memahami aku kn2...

kalo laptop aku dh siap aku bt n3 bawu erkk...aku bkn cm hangat2 tahi ayam hoke haha...sblum owg kate baik aku kata dlu...papai u all..wssalammm...



 p/s : thanksss sape2 yg sdi singgah blog aku yang x sbrapa nk cantik hehe













1 comment:

sifu im said...

campak je secara lembut lappy ko lam sungai..haha