MaCaM-MaCaM AdO Di TEAMSALKOM =_=

Assalamulaikum u all..
ermm windu nk hupdate blog aku ngn n3 yg berkaitan ngn rahsia hatiku...ni x blog aku entah pape kn semua penuh ngn GA, Contest & Segmen jew...gila kentang aku tol aku nim...xpo lh de msa aku kuar jelah n3 tu..bayk sgt dl kpala tp bila mngadap laptop perasaan malas pun mai + ngn blur lg x taw nk kuar n3 apa ^_^ so cm ni lh jd nye...
so berbalik pda tajuk kalo u all nk thu aku ni suka sgt kt drama.. kew apa owg pggil erkk kalo indonesia owg panggil sinetron...ermmm aku hentam jelah ahakk..cite nim MARIMAR AUWWW!!...tayang kt TV3 jam 3 pm n setiap hri isnin - Khamis...best cite die..mula2 mak  aku yg layan cerita nim..tepat jew pukul 3 mmang die x p mna2 coz nk tgk MARIMAR ler..so time aku duk tanam anggur skjap hri tu..berjangkit plak kt aku so pe lg aku pun join skali ngn mak tgk MARIMAR smpai ambik syafiq sekolah pun lmbat haha *nsib ko ler syafiq*

lpas aku start keje nim aku rse x syok plak coz xdpt tgk MARIMAR..asyik swuh mak aku jew yg cerita..faham ler sikit tp x sama dgn menonton kn2..huhu,,pas tu pda 1 hari *ecece cm esaie lh plak hehe* aku terjumpa ler FAN PAGE nim kt FB..*TEAMSALKOM*

so aku like ler..try usha2 tgk de apa...perghh mmang caya ler fan page nim mcm2 ado kalah ASTRO...movie yg aku x pnah tgk lg pun ada..try usha MARIMAR perghh ada lh beb..rgi aku x jumpa awl2..so skrg nim aku nk tgk drama apa2 kew aku p jew blog TEAMSALKOM..layan kt sini jew..x yah nk ssah search kt youtobe..kalo xde drma yg u all nk tgk..u all bg thu jew kt FB insyallah dorang akan usaha pea yh u all inginkan...cm aku ni ha..blik2 keje trus bukak laptop nk tgk MARIMAR episod 69..tut2 xde lg dorg blum upload lg so aku bg thu kt wall dorg..mlm tu terus ada...caya lh dorang nim..Cepat & Pantas...i like this..
so aku nk ucapkn bykk2 time kasih kt dorang coz tdak pnah menghampakan aku hehe..*setakat ni ler*..lg pun Teamsalkom Crew dorang pun hoke gakk..x sombong pun peramah je...nk tgk cerita apa2 just request jew..ops lpe nk bg taw...kepada peminat KOREA...kt sini pun byak gak drama korea...rugi taw x tgk ahakkk dh ler DVD Korea mahal baik u all tgk sini bleh save bajet hahahahahaa..
MARIMAR AUUWWW!!
  
9 Ends 2 Out

YOU'VE FALLEN FOR ME / HEARTSTRINGS


2 comments:

Meck said...

wah aku pun nk tgk cite ni. baru je habis tengok best love. hehe. kat sini aku ada cerita psl best love sikit

http://ceritamecktengok.blogspot.com/

Cik Bunny said...

Cik Bunny promote blog anda :)
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/tips-jadi-peminat-kpop-bertuah.html