KeRoNgSaN

assalamualaikum u all.........


aku dpt keronsang free...msti u all nk thu aku dpt drpda mne kn2...xkn kedai lak nk bg aku free bnkrup toke kedai haha...pkwe?? no!! no!! no!! bkn pkwe lh aku nim mne de owg nk pun..so dri mne dtg pkwe tu!!!! huhuu *bt muka sedih*..cian kt aku kn *sila percaya ok*...so owg yg baik hati bg aku keronsang 2 adalah KAK SHU...haha...baik hati die kn..aku just tnye harga jew trus die kasi aku...igtkn main2 nk bg kt aku..upanye sgguh2,,,owg dh kasi kn xkn xmo lak..x baik mnolak pmberian owg haha..


so aku nim apa lg..owg dh bg terus pkai hahaha n yg paling penting ambik gmbr dlu haha..yo lh nk tunjuk kt u all * x jeles pun bt2 jeles ok!!*


 tgk!!! besoknye aku pkai lg...n smpai hri nim..sntiasa ada di tepi tdung aku tu..nk bg thu ler yg aku nim jenis owg yg suka mnghargai pmberian owg...bkn sesetengah owg tu kn lngsung x hrgai hehehe so u all apa lg ada pape tak yg nk d bg tuk aku nim hahaha 


aku kasi jelas ckit..taraaaaa..tomey kn..agak2nye brapa hrga erkk..mhal tak?? kalo x mhal aku nk lg coz aku sdi mnerima hahaha *tmak haloba tol*

ZzzzZZZ...layan jew..wssalamm






2 comments:

aleen aiden said...

kalau alin tanye agak2 dpt free jugak x?hahah,gurau je. :P
santek!

Eja GaNu said...

try lh tnye kot2 dpt free hahaha...