“Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”

assalamualaikum u all...

hari nim aku nk join segmen dari seorang blogger..aku pun x knal sapekah beliau..aku main terjah jew haha so Soalan2 dari hencik ar-rifke adalah:-
1) Berapa lama dah blogging

eja ganu start blogging thun 2010 bulan april pas2 senyap menghilangkan diri entah ke mana *pdahal malas* hihi..tahun nim baru nk bergiat aktif coz jeles tgk blog kwn2 rmai owg follow huhuhu..

2) Kenapa suka blogging.

suka sgt2 coz byk cerita menarik yg kita boleh follow n boleh kongsi pndapat ngn bloger2 yang lain kn2..pas2 kn bila kita dh kawin nnti ada ank *cis berangan tol aku nim* boleh baca balik wawakaka..mcm diari ktakan "LIKU_LIKU DLM SEBUAH KEHIDUPAN" x g2 u all..

3) Blog kamu mengenai apa.

entah x thu r nk ckp...mcm2 story ada lam blog aku nim...main hentam jew...mne2 boleh masuk aku masukkan..so sape2 yg sdi terjah n3 aku ni,, thankss sgt2..i love u all...^_^

4) Harapan dalam dunia blogging

Senang jew x banyak pung..aku bukan seorang yang tamak ok!!! aku cuma ingin  menjadi salah seorang blogger yang berjaya mcm u all *jeles i* dan bisa menolong blogger2 yang baru..*angan2 mat jenin suda* haha
so apa lg meh ler join..jgn menyesal suda hihi coz beliau mencari 100 blog sahaja...so tggu apa lg!! cepat!!!!..Kalau nak join klik sini..

 ZzzzZzz///layan jew..wssalam

2 comments:

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

Eja GaNu said...

thank singgah...jgn lpe singgah lg tau..nti i follow solomolo hihihi