CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY

Assalamualaikum u all....

aku nk try join contest ngn sis cujen..mne thu kot mnang n then aku dpt hadiah hahaha..rse cm best jew so aku follow jew..


jom join jgn malu2 jgn segan2 ok!!!!

cerita nim aku trasa kelakar tp bagi u all aku x thu ler..huhuhu

dua hri lpas kalo x slap aku lh, lpas blik keje aku p ikut mak n abah beli barang dapo kt super market..byak gila barang kna beli coz tuk 1 bulan..otw nk blik we all singgah lak kt kedai mkn..pas2 abah aku trjumpa kwn die so apa lg borak pnjang lh jwbnye..aku nim pnya lh letih + mngntk lg so aku tggu lm kete jew ngn adik aku...pas2 aku mgadu kt adik aku yg kecik

"adik..bju sek adik along blom iron lg...dh lh along letih esk nk keje lak..blik nnti along nk trus tdo r"

"kalo along mngtuk along tdo jelah kesian kt along letih kn///xyah nk iron baju adik biar jelah berkedut cm 2 tp kalo ckgu adik tnye npe baju brkedut..adik jwb je lah along malas nk iron erk"

hahaha aku trus gelak.. suka2 hti die jew nk ckp cm 2..nmpk sgt aku ni pmalas kn.(tp mmang malas pun).sek tadika pun nk iron jgak bwekkkkk mmang sah nk kna plempang fr33 budak nim...


so yg mnjadi pilihan hati aku. MNG Tatto Tote Bag.

mgsa aku yg seterusnya jeng2

skrg kita bt chek list..kn de yg  trtinggal lak ahakkk

Follow blog Cujen The Lejen ATAU put my link blog on ur blog list. * Done
 Amek header Cujen tu letak dalam entry korang yang bertajuk CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY.            * Done
Amek banner Cujen di bawah ni dan letak di sidebar korang selama seminggu dr tarikh join GA. * Done
Paste satu cerita kelakar samada korang copy paste atau rekaan korang sendiri. * Done
Then, pilih SATU dari tiga hadiah ditawarkan * Done
Tag 2 orang kawan. * Done

ok beressss n slmat mncuba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 zzZZZzz...layan jew,,wssalammm








1 comment:

cujen said...

hye thanks join giveaway ni. nama u dah masuk lam list. pengumuman pemenang minggu depan yer. gud luck!

JOM JOIN SAYS.MY