Chegu Zubir Promote Blog Saya!!

Asslamualaikum u all.......


hari nim dgn bgganye aku nk join segmen Chegu Zubir hehehe..( gila segmen aku kn) coz aku nk popular cm blog owg lain...rmai jew owg terjah n follow..jeless mak i..hihihi....tuk pgetahuan u all aku xbrapa knal pun CZ coz aku nim baru lg dlm dnia blog..just thu follow owg jew...so td CZ terjah n follow blog ok n dia ajak aku join segmen nim so aku pew lg dh dijemput x kn sudi kn2...hehe xde lah sblum CZ jemput lg aku dh de niat nk join skli yg td..sje2 nk bt gimik kn2...ok soalannye....^^^^

*kenapa aku nak join segmen cikgu nimm???*

coz follower aku x rmai owg huhuhu..lebih2 lagi dh lame gak r aku ketinggalan dlam dnia blog..byak gila n3 aku smpan dlam kepala hotak aku nim..mcm2 story tau tp nk wt cm ne aku xde masa time 2 (padahal malas)…lebih2 lg aku krang arif bab2 blog nim coz xthu nk blajar ngn sape (teruk aku kn) smpai lah skrang aku nk aktif semula...xde lah smpai aku terperap n3 kt dlm hotak jew kn..atleast boleh aku kgsi ngn u all kn..so apa lg CZ jgn bt igt2 lpa plak nk promote blog ambe hehehe...*jgn mare yew t kna jual*

alamak...cz suwuh aku pilih n3 yg aku rse cm best tuk u all terjah n follow...n3 mne erkk..adoii...jap2..aku terjah dulu n3 mne yg aku patut aku pilih...ermmm mybe yg ni kot :

^
^
^
^

aku pilih n3 nim coz aku tengah blur skrang...xthu nk pk cm ne dah..kalo u all terjah boleh lah u all bg pndapt or nasihat tuk aku...huhuhu *kalo sudi ler*

So pea lg u meh ler kita pakat ramai2 join segmen CZ...xde rugi pape pun..mndatgkan mnfaat de r...sape2 yg nk join klik SINI....cayokkk!!!

ZzzzZZZZ....Layan jew...wssalammm






3 comments:

Chegu Zubir said...

tq coz join...hehheee...suka lagu tema blog nih....hehehe

Eja GaNu said...

hehehe uwelcome CZ...sy pun suka lg nim..dgr lgu nim cm tenang jiwa raga..tp yg x best part akhir skali *selama ini*..byk kali mak oi die ulang hahaha smpai kna perli ngn kwn...

Chegu Zubir said...

blog anda telah dipromote klik entry nih

#6 Aku Blur...
tq join yer