SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER


Asslamualaikum u all…..


 Sekali lg aku duk join segmen abg ben coz nk swuh rmai owg follow n terjah blog aku nim hehehe…(jahatnye kamo…jahatnye kamo)…tp kn untung tau kalo join segmen abg ben nim (kalo x caye sdah)…kalo u all nk join cm aku ni ha n nk thu syrat2nye sila klik sini ok!!

So aku xmo buang msa lg teruskn saja haha..k lah nk jadikan cerita... sebenarnya aku nim x de pun trpk pun nk bt blog smpai ke tahap nim…mula2 kn aku asyik duk terjah blog owg jew lebih2 lagi blog Myra n Ceera last2 smpai satu masa 2 hati aku tba2 trbuka nk bt blog sndri..aku nk kongsi Rahsia Hatiku dalam blog..so kalo ada pape2 bleh lah u all bg nasihat or pndapat kn..xde lah aku stress sgt kalo pndam maslah dlm hati..blog ni aku dh jadikan die sebagai teman hidupku (hehe jgn jeles ok) ermm kalo x slap aku ler mula bt blog  nim thun 2010. Tu pun jap jew ..pe lah aku ni kn main blog cm hangat2 tahi ayam jew(mengaku ksalahan dri sndri huhuhu)..pas2 tba2 aku berenti lngsung x ambil tahu pasal blog..

Lame gak r aku ketinggalan dlam dnia blog..byak gila n3 aku smpan dlam kepala hotak aku nim..mcm2 story tau tp nk wt cm ne aku xde masa time 2 (padahal malas)…lebih2 lg aku krang arif bab2 blog nim coz xthu nk blajar ngn sape (teruk aku kn) smpai lah masa aku tkar tmpat keje bawu..

Kalo tmpt keje bawu almklum je lah kn…lagsung x knal sape2..trpksa lah aku bt2 msra alam ok coz nk kwn rmai hehe....pas2 bawu aku aktif blog…sedih bangat time 2 coz blog aku lngsung xde owg follow n smpai aku jmpa blog abg ben n aku join smua segmen abg ben yg best2 tau (2 pun kalo smpt ler)….akhirnya yahooooooooooo!!!!!!! #_# ramai owg follow blog aku..so sape2 yg bawu dnia blog 2 jgn segan2 pilu2 takut2 ok coz semua 2 kacang jew hahaha…kalo x faham apa2 u all boleh terjah blog TUTORIAl n kalo nk rmai owg follow u all join jew segemen gegar abg ben mcm aku hahaha!!!!!!!!!!! gila kentang punya owg.....


ZzzzZZz...layan jew...Wssalammm

1 comment:

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html